Sparer godbitene til Uncharted 4

Naughty Dog forteller at de ikke ønsker å lage enspillerutvidelser.

– Det er vanskelig å skru ned ambisjonene våre, sier Naughty Dogs samfunsstrateg Arne Meyer til Eurogamer. Temaet er nedlastbare innholdspakker til deres kommende storspill, Uncharted 3.

Naughty Dog sparer godbitene til Uncharted 4.

– Det er en veldig spesifikk grunn [til at vi ikke lager enspillerutvidelser]. Når vi setter oss ned og tenker at vi skal lage denne typen innhold, kommer noen med et forslag om noe som hadde blitt et fem timer langt brett. Det er vanskelig å skru ned ambisjonene våre, fortsetter han.

Dermed avkrefter han at actioneventyret, i motsetning til de fleste store enspilleropplevelser i dag, får nytt historieinnhold. I stedet ønsker de å flette inn nye forslag i en oppfølger, De vil heller jobbe på neste spill, utvikle det kjapt og tilby fansene et helt nytt eventyr.

Han bekrefter derimot at det blir andre typer utvidelser, til både den konkurransedrevne flerspillerdelen og samarbeidsdelen. De har foreløpig ingen dato.

– Vi er så små at vi ikke kan ta oss råd til å sette et dedikert team til å lage nedlastbart innhold, avslutter strategen,

Uncharted 3 utgis den 1. november, eksklusivt til PlayStation 3.

Les også: Vår seneste sniktitt på Uncharted 3
Les også: Uncharted startet som fantasy

Siste fra forsiden