Spill Bastion rett i nettleseren

Google Chrome gjør indiesuksessen tilgjengelig for langt flere.

Google Chrome-gjengen er svært opptatt av å videreutvikle spillmulighetene til nettleseren, og annonserte nylig at den snart får direkte støtte for håndkontrollere. De har også gjort fremskritt hva selve spillene angår.

Nå kan dette også nytes i Linux og OS X.

Actionrollespillet og storsuksessen Bastion er et av flere forholdsvis krevende spill som nå kan spilles direkte via Google Chrome, ifølge Joystiq. Det betyr at spillet også kan nytes i andre operativsystemer enn de i Windows-familien.

Uforandret versjon

Spillet kan lastes ned i Chrome Web Store, og prøves i en periode før man blir bedt om å betale rundt 90 kroner for fullversjonen. Denne utgaven av Bastion skal være identisk med den PC-spillere ellers og de på Xbox 360 har tilgang til, utover at den ikke støtter håndkontrollere enda.

Google Chromes Native Client-teknologi skal ha æren for dette fremskrittet, og vi loves mange nye, store spill rett i nettleseren fremover. Som en konsekvens av dette må du installere og benytte nettleseren Google Chrome, andre nettlesere har ikke støtte for denne typen teknologi.

Maskinvarekravene er følgende:

  • 1,7 Ghz Dual Core-prosessor eller bedre
  • 2GB minne eller mer
  • 1 GB lagringsplass
  • Et skjermkort med minst 512 MB minne som støtter Shader 2.0

Les også: Activision-veteraner lager gratis skytespill i nettleseren

Siste fra forsiden