Spill en gud i lekkert hjernetrimspill
(Bilde: Deco Digital)

Spill en gud i lekkert hjernetrimspill

Pneuma kommer straks til Xbox One og Windows, og bruker Unreal 4-teknologi.

Pneuma: Breath of Life er et førstepersons hjernetrimspill hvor du får utforske lekre miljøer fulle av gåter som må løses. Spillet kommer til Xbox One og Windows-baserte PC-er, og PC-versjonen vil også skilte med støtte for Oculus Rift.

Spillet bruker noe som kalles «physically based rendering».
Spillet bruker noe som kalles «physically based rendering». Bilde: Deco Digital

Bruk tankekraft på miljøene

Utviklerne lover at spillets nøtter skal være svært utfordrende, og forklarer at nøkkelen til å lykkes ligger i å observere og studere det som skjer rundt deg, samtidig som du får muligheten til å manipulere omgivelsene ved hjelp av tankekraft.

Hovedrolleinnehaveren er faktisk en gud, så da er det kanskje ikke så overraskende at han kan flytte hele bygninger om nødvendig. Underveis i spillet får du også høre hans indre monolog, som ikke er helt uten humor.

Myst?
Myst? Bilde: Deco Digital

Xbox One-lanseringen vil finne sted 27. februar, ifølge spillets nettsted. PC-versjonen kommer «tidlig 2015», og må gjennom Greenlight før den kan selges på Steam.

Det kommer flere spennende førstepersons gåteeventyr i år. For eksempel kan vi se frem til The Witness, fra skaperen av kritikerroste Braid. Utviklerne av det en gang så grensesprengende Myst, som nok er inspirasjonskilden til mange spill i denne sjangeren, har også et nytt spill på gang. Det heter Obduction.

Lekre saker.

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen