Spill en gud i lekkert hjernetrimspill

Pneuma kommer straks til Xbox One og Windows, og bruker Unreal 4-teknologi.

Deco Digital

Pneuma: Breath of Life er et førstepersons hjernetrimspill hvor du får utforske lekre miljøer fulle av gåter som må løses. Spillet kommer til Xbox One og Windows-baserte PC-er, og PC-versjonen vil også skilte med støtte for Oculus Rift.

Spillet bruker noe som kalles «physically based rendering».

Bruk tankekraft på miljøene

Utviklerne lover at spillets nøtter skal være svært utfordrende, og forklarer at nøkkelen til å lykkes ligger i å observere og studere det som skjer rundt deg, samtidig som du får muligheten til å manipulere omgivelsene ved hjelp av tankekraft.

Hovedrolleinnehaveren er faktisk en gud, så da er det kanskje ikke så overraskende at han kan flytte hele bygninger om nødvendig. Underveis i spillet får du også høre hans indre monolog, som ikke er helt uten humor.

Myst?

Xbox One-lanseringen vil finne sted 27. februar, ifølge spillets nettsted. PC-versjonen kommer «tidlig 2015», og må gjennom Greenlight før den kan selges på Steam.

Det kommer flere spennende førstepersons gåteeventyr i år. For eksempel kan vi se frem til The Witness, fra skaperen av kritikerroste Braid. Utviklerne av det en gang så grensesprengende Myst, som nok er inspirasjonskilden til mange spill i denne sjangeren, har også et nytt spill på gang. Det heter Obduction.

Lekre saker.

Siste fra forsiden