Spill seks timer av Dragon Age: Inquisition gratis på PC

EA har åpnet slusene på et av fjorårets storspill.

EA

Om du fremdeles sitter på gjerdet angående Dragon Age: Inquisition har EA gjort det litt lettere å velge om du skal kaste deg på rollespillet. Du kan nå spille seks timer av det, helt gratis, via nettbutikken Origin. Etter planen skal tilbudet bare vare i en begrenset tidsperiode, men EA har ikke sagt noe om når kampanjen trekkes.

Interessant nok er flerspillermodusen helt gratis også. Som Eurogamer påpeker er det nok noe EA vinner på i lengden, siden nettdelen lar spillerne kjøpte pakker med tilfeldig gjenstander.

Se oss spille 45 minutter av Dragon Age: Inquisition. (Video: Gamer.no)

Om du også er usikker på om du i det hele tatt skal ofre diskplassen til denne gratisprøven, kan du ta en titt på videoen vi laget i fjor. Der går anmelder Marius Kjørmo og medskribent grundig til verks for å beskrive Dragon Age: Inquisition.

Fikk skryt

I Dragon Age: Inquisition er målet å danne din egen fraksjon kalt Inkvisisjonen. Thedas er rammet av krig, og du og dine vil ta det på seg å gjenopprette freden. Ved lansering i fjor fikk spillet mye ros av oss, mye på grunn av interessante figurer og et valg/konsekvens-system som vår anmelder satte veldig stor pris på.

– Dragon Age: Inquisition griper fatt I deg fra første stund, og slipper ikke taket før du har vært med på et spennende, involverende og langt eventyr. Den enorme verdenen man får utfolde seg i, og de mange gode figurene som du kan bruke timesvis på å prate med, gjør at du knapt trenger å kjøpe deg noen andre spill på denne siden av nyttår, var dommen da Marius Kjørmo anmeldte spillet for oss.

Dragon Age: Inquisition tilgjengelig på Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 og PC.

Du bør nok likevel holde deg til de nyeste konsollene eller Windows.
Dragon Age: Inquisition dropper tilleggsinnhold på gamle konsoller »

Siste fra forsiden