Spilte gjennom Mass Effect 28 ganger

Bioware har samlet interessant spillerstatistikk for Mass Effect 2.

Hvis du er en av de som har spilt Mass Effect 2 så er det en sjanse for at du er del av Biowares spillerstatistikk. Suksessutvikleren har nemlig prosedyrer for å overvåke spillerne, visstnok for å få bedre innsikt i hva vi gamere egentlig vil ha i spillene, og hva som kan utelates.

Bioware-ansatt Casey Hudson fortalte:
– Av og til designer du noe og tror det skal bli brukt på en spesiell måte, men så bruker folk det på en helt annen måte. Og hvis du ikke er klar over dette risikerer du at du fortsetter å lage det samme systemet som du gjorde tidligere. Men når du vet hva spillere liker og hva de ikke liker, basert på hvordan de spiller spillet, så kan du lage mer av det som fungerer og mindre av det spillerne ikke er interesserte i. I tillegg røpes det at hele 80 prosent spilte som en mannlig Shephard, og at spillerne i snitt hoppet over 15 prosent av dialogen i spillet.

Resultatet er i alle fall en del morsomme fakta. Halvparten av de observerte fullførte spillet, og den gjennomsnittlige lengden på spillet var 33 timer. Den mest populære klassen var den ikke-biotiske soldatklassen, mens det var relativt få som valgte å spille som ingeniør.

Fire mennesker har spilt gjennom spillet hele 23 ganger på Xbox 360, og to PC-spillere fullførte spillet 28 ganger. Bioware ble nok litt skremt av å se at spillet har blitt fullført på én eneste 63 timer lang økt.

Kjenner du deg igjen i tallene?

Les også:Jo flere vi er sammen
Les også:Anmeldelse: Mass Effect 2
Les også:Mass Effect 2 er lekket ut på nett


(Kilde: IGN)

Siste fra forsiden