Splinter Cell: Blacklist får dato

Utgivelsen flyttes fra våren til høsten.

Ubisoft har ikke snakket så veldig mye om Splinter Cell: Blacklist etter spillets noe kontroversielle E3-avduking i fjor sommer, men nå har de sendt ut en pressemelding hvor de forteller når de venter det skal komme i salg. Lanseringen vil etter planen finne sted 20. august, i alle fall i USA.

Tidligere forventet Ubisoft å lansere spillet i løpet av våren, men de kom aldri med noen spesifikk lanseringsdato.

Lanseringsdatoen kommer gjennom en ny trailer som skal promotere spillet. Denne bekrefter også at det kommer til Xbox 360, PlayStation 3 og Windows. Ubisoft har tidligere vært en stor støttespiller for Nintendos ferske Wii U, og i oktober dukket det ifølge Eurogamer opp indikasjoner på at også Splinter Cell: Blacklist skulle komme til plattformen. Traileren nevner imidlertid ingen Wii U-versjon.

Splinter Cell: Blacklist følger den tradisjonelle Splinter Cell-helten Sam Fischer. Denne gangen skal han være leder for en nyopprettet hemmelig enhet som jobber direkte under USAs president. Når terroristgruppen Blacklist avslører planer om flere terroraksjoner i USA, blir Sam og hans enhet sendt rundt om i verden for å stoppe angrepene.

Spillet byr på en blanding av sniking og action, og ved avdukingen ble det også demonstrert støtte for Kinect, ved at man kunne rope til vaktene i spillet for å distrahere dem. Ropingen har den bonusen at man samtidig forvirrer folk man bor sammen med.

Les også: Anmeldelse: Splinter Cell: Conviction
Les også: Anmeldelse: Splinter Cell 3D

Siste fra forsiden