Square Enix med stort actionrollespill

Nytt prosjekt avslørt i Famitsu.

Famitsu er det største spillbladet i Japan, og får ofte eksklusiv informasjon om spill fra japanske utviklere. Nå har de ifølge Japan-ekspertene Adriasang røpet de første detaljene om et nytt actionrollespill fra Square Enix.

Spillet, som kommer til konsoll, bruker den nyeste versjonen av Unreal Engine og utvikles internt i Square-systemet. Produsenten er Ryutaro Ichimura, som sammen med hovedutviklerne av spillet visstnok har reist verden rundt i de to siste årene for å hente inspirasjon for spillets stil og kunstneriske retning. Adriasang skriver at konseptbildene fra spillet får det til å se ut som det er myntet på et vestlig publikum.

Det påpekes også at det ikke er snakk om et nytt spill i serier som Dragon Quest eller Final Fantasy.

Adriasang tipper at vi vil få en fullstendig annonsering i løpet av uken. For øyeblikket vet vi ikke engang hva spillet heter.

De har også noen andre nyheter fra det ferske Famitsu-nummeret. Den mest interessante er kanskje at rollespillet The Elder Scrolls V: Skyrim er det første vestlige spillet som noensinne har fått perfekt poengsum av bladet. Siden bladet ble startet i 1986 har 17 spill fått poengsummen 40/40. Famitsu setter fire anmeldere på hvert spill, og alle gir det karakter fra 1 til 10. 40/40 betyr med andre ord at alle fire anmelderne har gitt spillet karakteren 10, akkurat som vi gjorde.

NB: Bildet i toppen er fra en teknologidemo for Unreal Engine, og har ikke noe med Square Enix eller det nye prosjektet å gjøre.

Siste fra forsiden