Stakk av med Halo-seieren

Spillverkets mann til topps i uoffisiell turnering.

I anledning lanseringen av Halo: Reach nå i september inviterte Microsoft til en uoffisiell turnering oss spillmedier i mellom. Spillverket etterlyste en ekte Halo-ridder som kunne ri under Spillverkets banner og hale seieren i land for oss – og jommen fikk vi det ikke også!

En fornøyd seierherre

16 år gamle Morten Olsen, kjent som "ZinZick", har spilt Halo i tre år og har en fin merittliste å vise til. Hvordan han har blitt så flink, forklarer Morten slik: "Jeg ble raskt tatt inn i det norske Halo-miljøet, noe som jeg er sikker på er grunnen for at jeg har blitt god. Vil du bli bedre så hjelper det utrolig mye å spille med eller mot spillere som er bedre enn deg selv."

Det kan se ut som det har vært en heldig filosofi for Morten, topplassering i den uoffisielle turneringen ble det i alle fall på den unge og dyktige Halo-ridderen. Selve turneringen gikk over tre runder, hvor vinneren var den som sammenlagt hadde flest "kills".

Morten endte opp på totalt 64 "kills", foran Dagbladets "Ethnic" med 61 "kills" og PC Worlds "Zpike" med 55 "kills".

Morten forteller: "Det var spesielt spennende mot slutten, hvor det var veldig jevnt mellom meg og spilleren ”Ethnic”. Jeg vant til slutt sammenlagt med flest ”kills” og det var en fantastisk følelse jeg satt igjen med!"

Spillverket gratulerer Morten med seieren!

Les også:Ville du betalt 8000 kroner for Halo: Reach?
Les også:Utelukker ikke Halo-film
Les også:Anmeldelse: Halo: Reach


Siste fra forsiden