Star Wars: Battlefront II-spiller laget «jukse-robot» for å tjene credits

Se videoen av det sprø påfunnet.

Slik ser den omstendelige roboten ut.
Skjermdump/YouTube

Nå som EA har fjernet de omstridte mikrotransaksjonene fra Star Wars Battlefront II kan spillere kun tjene spillvaluta ved å faktisk spille. Dette er imidlertid også et irritasjonsmoment på grunn av det høye kravet til credits, men nå har noen funnet en snedig vei rundt dette problemet, melder blant andre PC Gamer.

En bruker på Reddit har nemlig overlatt jobben med å tjene credits til en slags «robot» som bruker håndkontrollen uten menneskelig innblanding ved hjelp av elektriske motorer og trepinner. En demonstrasjonsvideo kan du se nederst i artikkelen.

På denne måten vil figuren bevege seg rundt på egen hånd og utføre handlinger slik at man ikke oppfattes som «AFK» i flerspillerkampene, altså at man er borte fra tastaturet, selv om spilleren ikke faktisk er til stede.

Ikke å anbefale

Noen brukte også en mindre komplisert løsning med strikk festes til hver side av håndkontrollen.
Reddit

Siden Battlefront II gir spilleren credits for å delta i kampene uavhengig av hvordan man gjør det, kan denne metoden altså fungere som en automatisk måte å samle credits på.

En annen Reddit-bruker bygget en mindre sofistikert løsning som simpelthen innebærer å feste strikk til hver av tommestikkene på håndkontrollen – noe som tilsynelatende gjør omtrent samme nytten.

Idéene bør anses mer som en kuriositet enn eksempel til etterfølgelse, for metoden er både å regne som juksing og urettferdig mot andre spillere, samt at det ødelegger spillet ved å befolke arenaene med «fraværende» spillere. Det anbefales derfor å ikke å prøve seg med lignende konsepter.

En spillutvikler selv ble nylig tatt i juksing »

Siste fra forsiden