Star Wars: The Old Republic kan bli utsolgt

EA begrenser antall spill tilgjengelig ved slipp.

Det er mange som venter på det kommende Star Wars: The Old Republic. Det massive onlinespillet er ventet i løpet av året, og er et av de mange spillene vi har å se frem til i høst.

Spillet skal være tilgjengelig over disk, men vil selges digitalt kun via EAs nye nedlastingstjeneste, Origins. Med andre ord burde spillet være mulig å få tak i for alle interesserte. Eller kanskje ikke?

Star Wars: The Old Republic

Nå har EA avslørt at de kommer til å begrense både antall spill solgt over disk og antallet som slippes for digitalt kjøp. Begrunnelsen for dette skal være et ønske om å sikre spillet en silkemyk start uten å overbelaste serverne. Dette skriver Game Informer.

Bekymringen for serverkræsj er ikke tatt ut av løse luften. Lanseringsdager har tidligere vært tøffe for stakkars servere, som må håndtere horder på størrelse med et middels EU-land som vil spille på en gang.

EA har ikke oppgitt hvilket antall de har satt salgsgrensen ved, men de kommer til å stenge det digitale salget når dette ukjente antallet er solgt.

Om dette betyr at lanseringen av det etterlengtede Star Wars: The Old Republic kommer til å gå knirkefritt for seg gjenstår å se når spillet slippes i løpet av året.

Les også: Intervju med Star Wars: The Old Republic-forfatter
Les også: Slik blir spiller-mot-spiller-kampene
Les også: Slik blir megaspillet

Siste fra forsiden