Star Wars: The Old Republic setter verdensrekord

BioWares nye MMO-spill havner i Guinness Rekordbok.

Det er under en måned siden vi kunne kaste oss ut i det velkjente Star Wars-universet for å leke med Kraften. Men allerede nå kan det ferske MMO-spillet putte en fjær i hatten. Spillet kan nemlig skilte med en egen rekord i Guinness Rekordbok for spill, melder Guinness.

Pratesyke

Det er den enorme mengden stemmeskuespill som gjør at Star Wars: The Old Republic nå havner i rekordboka. Mer enn 200 000 innspilte replikker, utført av hundrevis av stemmeskuespillere er nok til å klassifisere spillet som det største stemmeskuespillprosjektet noen sinne innenfor underholdningssjangeren.

Ifølge Voices.com byr et gjennomsnittlig langt spill på omlag 8000 replikker, mens større rollespill og MMO-spill kan komme opp mot 70 000 replikker. Med andre ord kan det se ut til at Star Wars: The Old Republic serverer nesten tre ganger så mange replikker som andre spill av samme type.

I 2012-utgaven av Guinness Rekordbok for spill utnevnes samtidig Knights of the Old Republic som det beste Star Wars-spillet noen sinne, tett fulgt av Lego Star Wars: The Complete Saga og X-Wing vs. Tie Fighter.

Les også: Slik er Star Wars: The Old Republic

Siste fra forsiden