Stardock lager rollespill

Starter nytt studio

Populære Stardock har startet nytt studio, som utvikler et rollespill.

I disse krisetider er det godt at noen har suksess. Et slikt selskap er Stardock, skaperne av spill som Galactic Civilizations og utgiver for en av fjorårets stortitler, Sins of a Solar Empire. Nå har selskapet kunngjort at de har startet et helt nytt studio.

Det nye studioet befinner seg i den amerikanske delstaten Michigan, hvor det vil sørge for opp mot 50 nye jobber. Stardock forteller at de har fått støtte fra myndighetene i Michigan, og at dette var en av hovedgrunnene til at det nye studioet ble opprettet der. Stardocks første studio befinner seg i samme stat.

Pressemeldingen forteller at det ferske studioet er i gang med et rollespillprosjekt, men vi får ingen ekstra detaljer om spillet. I fjor sa imidlertid Stardock-sjef Brad Wardell at han ønsket å lage et gruppebasert rollespill som teknisk sett kunne minne om Biowares Knights of the Old Republic-spill.

Opprettelsen av det nye studioet vil også tillate Stardocks gamle studio å gjenoppta fokuset på det ambisiøse onlineprosjektet Society når utviklingen av strategispillet Elemental: War of Magic er ferdig. Elemental er et turbasert strategispill i stil med Microprose-klassikeren Master of Magic.

Stardocks neste utgivelse er Demigod, et Defense of the Ancients-inspirert spill fra Supreme Commander-utvikler Gas Powered Gamees.

Diskuter artikkelen

Siste fra forsiden