Stealth Bastard til PS3 og Vita

Men navnet er «for frekt», så spillet blir omdøpt.

PC-spillet Stealth Bastard er en todimensjonal blanding av sniking, plattformhopping og hjernetrim, som opprinnelig ble lansert helt gratis. Senere fikk spillet en revidert kommersiell Deluxe-utgave på Steam, og denne har høstet mye god kritikk.

I Stealth Bastard spiller du en klone som må komme seg helskinnet gjennom ulike testområder. Her introduseres stadig nye farer og utfordringer, fra laserkanoner og roboter til livsfarlige droner. Døden kommer raskt og brutalt i dette spillet, men du starter umiddelbart på nytt ved siste sjekkpunkt, så det å feile er bare en del av læringsprosessen.

For å lykkes må du holde deg i skyggene, og planlegge før du handler.

Til sommeren kommer Stealth Bastard Deluxe til PlayStation 3 og Vita. Spillet ser ut til å bli identisk med Windows-versjonen, og byr på åtti forskjellige brett fordelt på åtte verdener. Den største endringen kommer i form av et helt nytt navn. For en stund tilbake ba utviklerne hos Curve Studios spillerne om hjelp for å komme opp med en ny tittel for konsollversjonen, og grunnen er ordet «bastard». Det er rett og slett for frekt, mener utvikleren.

Nå har det nye navnet blitt klart, og om du ønsker å kjøpe Stealth Bastard på konsoll er det følgende navn du bør se etter: Stealth Inc.: A Clone in the Dark. Navnet ble valgt etter en konkurranse der studioet fikk inn over 3500 forslag.

Om du heller vil spille Stealth Bastard Deluxe på datamaskinen kan du se frem til en oppdatering som lanseres senere i dag. Denne vil overføre spillet til en mer avansert versjon av motoren det kjører på, og skal være «to til tre ganger raskere» og mer stabil enn dagens versjon.

Utviklerne i Curve Studios har forøvrig også overført det fabelaktige plattformeventyret Thomas Was Alone til Vita. Den nye versjonen av spillet ble lansert i forrige uke.

Les også: Lek hacker i nytt spill
Les også: Snikeklassiker lansert på nytt

Siste fra forsiden