Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Stor Final Fantasy XIV-oppdatering blir forsinket

Koronaviruset kommer i veien, melder Square Enix.

Square Enix

Square Enix har nå meldt at den neste, store oppdateringen til Final Fantasy XIV blir forsinket på grunn av den pågående koronavirua-pandemien.

Den kommende 5.3-oppdateringen skulle opprinnelig slippes i midten av juni, men nå anslår utgiveren at den trolig vil bli forsinket med rundt én måned. En spesifikk tidsramme foreligger imidlertid ikke ennå.

Ifølge Square Enix var det bare så vidt studioet fikk den forrige 5.25-oppdateringen i havn i tide. Flere av de ansatte hadde på det tidspunktet allerede blitt bedt om å holde seg hjemme og var i stand til å fullføre oppdateringen ved å jobbe hjemmefra.

Vedlikeholder serverne hjemmefra

I Tokyo, hvor Final Fantasy XIV-teamet befinner seg, har myndighetene nå formelt erklært nødssituasjon, som får store konsekvenser for det videre arbeidet med spillet.

Square Enix

Studioet skriver at spillets servere nå vedlikeholdes hjemmefra, og at spillet vil fortsette å fungere som før, men det kan ta noe lenger tid enn vanlig å få feilfikser på plass.

5.3-oppdateringen er den neste, store oppdateringen i Shadowbringers-syklusen. Det foreligger ennå få detaljer om akkurat hva oppdateringen inneholder, men Square Enix opplyste på forumet sitt i fjor at de sikter på å gjøre hovedspillet mer «kompakt» med oppdateringen.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn er et massivt nettrollespill som opprinnelig ble sluppet i 2013 som en erstatning for det labert mottatte Final Fantasy XIV. Spillet ble belønnet med 7 av 10 poeng her på verket.

Koronaviruset har også fått andre konsekvenser for spillet: Final Fantasy XIV stanser automatisk riving av hus »

Siste fra forsiden