Stor utsettelse for Metro: Last Light

Skytespillet kommer ikke i år likevel.

THQ sliter i motbakke for tiden, og det er nå klart at det alleredehardtprøvede selskapet tapte 55,9 millioner dollar i forrige kvartal.

I tillegg har selskapet nok en dårlig nyhet på lager. Det lovende skytespillet Metro: Last Light blir nemlig ikke ferdig i år, som planlagt, og lanseringen har blitt utsatt til tidlig neste år.

Noen spesifikk grunn for utsettelsen har vi ikke hørt, annet enn at den ukrainske utvikleren 4A Games trenger mer tid til å finjustere sitt siste verk.

Jeg gruer meg litt til 2044.

Resultatet blir forhåpentligvis verd ventetiden, for Metro: Last Light vil bli et stort fokus for selskapet. THQ-sjef Brian Farrell lover et dobbelt så stort markedsføringsbudsjett som originalen fikk.

Forgjengeren, Metro 2033 står fortsatt som et av de mest stemningsfulle skytespillene på markedet, og lot oss utforske en postapokalyptisk isverden hvor en gruppe mennesker klamret seg til overlevelsen i de mørke og ufyselige ruinene av T-banen i Moskva.

Last Light fortsetter der originalen slapp. Mutantene er fortsatt på ferde i undergrunnen i Moskva, etter en nær apokalyptisk katastrofe. Nå er menneskeheten i krig mot seg selv for å få kontroll over et dommedagsvåpen som kan utslette alt liv på jorda.

Siste fra forsiden