Store nyheter for Distant Worlds

Det flotte romstrategispillet får en utvidelse.

Distant Worlds var en av årets positive overraskelser, og har fått mange tilhengere på tross av sin nisjestatus. Nå har utgiver Matrix Games kunngjort en utvidelse for spillet, som heter Return of the Shakturi.

Det er ikke videre pent, men fortsatt veldig moro.

Her får det ustabile Distant Worlds-universet besøk av to nye raser, hver med sine egne unike egenskaper. Dessuten vil vi oppleve nye historiebaserte hendelser, som blant annet vil innebære helt nye måter å vinne spillet på.

Andre nyheter inkluderer et fullstendig nytt forskningssystem, nye muligheter for de som liker å designe romskipene sine selv, muligheten til å bygge ting på de ulike planetene og mye mer.

Dessuten loves vi forbedringer i grensesnittet, inkludert et verktøy som skal gi deg rask tilgan på alt i imperiet ditt. Vi får også nye muligheter til å finstille måten datamaskinen styrer ulike ting i imperiet ditt på (hvis du har bedre ting å foreta deg enn å drive med mikrostyring).

Du kan finne ut mer om Return of the Shakturi på utvidelsens produktside. I tillegg arrangerer Matrix Games en livechat med utvikler Codeforce i morgen.

Siste fra forsiden