Storspill til berømt filmfestival

Spennende L.A. Noire fra Rockstar blir anerkjent av filmfolket.

For første gang noen sinne har et spill blitt valgt ut til en større filmfestival. L.A. Noire skal nemlig vises frem under Robert De Niros Tribeca-festival mot slutten av april.

– Vi er utrolig fornøyde med at L.A. Noire blir anerkjent av Tribeca filmfestival på denne måten. Det er en ære, og et nytt steg fremover for interaktiv underholdning, sier Rockstar-topp Sam Houser i en pressemelding.

Er dette spillfremtiden?

Rockstar vil presentere en eksklusiv sniktitt på spillet under festivalen, og utforske overgangen mellom film og spill. Mye av grunnen til at L.A. Noire ble plukket ut ligger nok i at spillet lener seg tungt mot dialoger, og at man har fått til en ny teknologi der ansiktene er mer naturtro i sine bevegelser enn noen gang.

– Det Rockstar og Team Bondi (medutvikler) har fått til med L.A. Noire er intet mindre enn banebrytende. Det har en ny type å fortelle historier på, som er én del film og én del spill. Med dette spillet har vi kommet et steg videre, sier Tribeca-sjef Geoff Gilmore.

Vi har reist over til Rockstar flere ganger, både for å se og prøve L.A. Noire. Det er ingen hemmelighet at vi har likt det vi har sett så langt.

– Jeg føler at jeg med sikkerhet kan påstå at Rockstar nok en gang har gullfuglen i siktet. Det begynner vi å bli vant til, skrev Lasse Lervik i vår siste sniktitt.

Spillet kommer i butikkene 20. mai, til Xbox 360 og PlayStation 3.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden