Command & Conquer 4 kunngjort

Strategispill bekreftet

Så kom bekreftelsen: Command & Conquer 4 er på vei.

Electronic Arts har nå kommet med den offisielle kunngjøringen av Command & Conquer 4 for PC. Spillet skal lanseres i 2010, og vil i følge EA introdusere en rekke nyvinninger til den klassiske sanntidsstrategiserien.

Handlingen foregår i 2062, kort etter hendelsene i Command & Conquer 3: Tiberium Wars. Innen seks år vil hele planeten være ubeboelig på grunn av spredningen av det mystiske metallet tiberium, og de evige kamphanene GDI og Nod ender plutselig opp med samme mål - å unngå å bli utslettet av tiberium-spredningen.

Den mystiske Nod-lederen Kane biter tilsynelatende i det sure eplet, og flyr til GDI-hovedkvarteret for å mekle om fred. Men har han skjulte motiver? I Command & Conquer 4 skal vi endelig få konklusjonen på tiberium-sagaen, og finne ut hva Kanes langvarige plan egentlig har vært.

Spillet kommer med to kampanjer (en for hver av fraksjonene) som kan spilles alene eller i samarbeidsmodus, samt en helt ny 5-mot-5-modus for flerspiller (hvor hvert lag må kjempe for å oppnå ulike mål).

Electronic Arts hevder at spillet er designet for å gi tilhengerne av serien akkurat det de vil ha, og at de gleder seg til å konkludere den langvarige Tiberium-sagaen. 23. juli vil de vise den første traileren fra spillet.

Følg med på seriens nettsted og den offisielle Twitteren for videre informasjon.

Siste fra forsiden