Streets of Rage 4

Streets of Rage-serien gjenoppstår etter 25 år – her er traileren

Allerede i august i fjor kunne Gamer.no rapportere at den klassiske Sega-serien Streets of Rage skulle få nytt liv i form av en oppfølger – 25 år etter den siste tittelen.

Nå har vi fått den første traileren av Streets of Rage 4, som blant andre Eurogamer melder. Traileren ser du øverst i artikkelen.

Det fjerde spillet i serien skal utvikles av Dotemu og Lizardcube. Sistnevnte har blant annet stått bak Wonder Boy: The Dragon’s Trap, og får en håndtegnet grafisk stil og animasjoner.

Dotemu

Final Fight-aktig slåssespill

Streets of Rage 4 skal inkludere mye av den samme spillmekanikken fra de foregående titlene, men selvsagt legge til mange nye elementer og ny historie. Som i de andre spillene kan man enten spille alene eller nedlegge fiender sammen med en annen spiller.

Spillene er sideskrollende slåssespill litt i samme gate som den kanskje mer kjente Final Fight-serien, og spillene har tidligere vært tilgjengelige på digitale plattformer som Steam.

Streets of Rages-serien ble i sin tid lansert til Sega Genesis, eller Mega Drive som vi kalte konsollen på våre breddegrader. Den første tittelen kom ut i 1991, og de to oppfølgerne kom på markedet i 1993 og 1994.

Les også: Bethesda gir bort The Elder Scrolls III: Morrowind for å feire seriens 25-årsdag »

Siste fra forsiden