Sega-serien Streets of Rage gjenoppstår etter 24 år

Den gamle Sega-serien Streets of Rage får nå nytt liv. 24 år etter at forgjengeren ble lansert er nemlig nå Streets of Rage 4 på vei, melder utvikleren Dotemu.

Streets of Rages-serien ble i sin tid lansert til Sega Genesis, eller Mega Drive som vi kalte konsollen på våre breddegrader. Den første tittelen kom ut i 1991, og de to oppfølgerne kom på markedet i 1993 og 1994.

Dotemu

Klassisk arkadeslåssing

Spillene er sideskrollende slåssespill litt i samme gate som den kanskje mer kjente Final Fight-serien, og spillene har tidligere vært tilgjengelige på digitale plattformer som Steam.

Det fjerde spillet i serien skal utvikles av Dotemu og Lizardcube. Sistnevnte har blant annet stått bak fjorårets Wonder Boy: The Dragon’s Trap, og får en håndtegnet grafisk stil og animasjoner.

Streets of Rage 4 skal inkludere mye av den samme spillmekanikken fra de foregående titlene, men selvsagt legge til mange nye elementer og ny historie. Som i de andre spillene kan man enten spille alene eller nedlegge fiender sammen med en annen.

Dessverre er verken lanseringstidspunktet eller plattformene ennå offentliggjort, men det er bare følge med på hjemmesiden for oppdateringer.

Les også: I Life is Strange 2 følger vi to brødre på rømmen »

Siste fra forsiden