«Suck it, Wolverine!»

Deadpool, Marvels rappkjefta leiesoldat, får endelig sitt eget spill.

San Diego Comic Con avholdes for øyeblikket i USA, og derfra har det kommet mange spennende nyheter for både filmnerder, tegneserieentusiaster og dataspillfans. High Moon Studios og Activision annonserte blant annet at Marvels rappkjefta leiesoldat Deadpool endelig skal få sitt eget spill, etter å ha spilt biroller i spill basert på Marvels tegneserieunivers.

Ut fra traileren å dømme henter det kommende spillet mye inspirasjon fra Devil May Cry-serien, der du uanstrengt bytter mellom akrobatisk sverdsvinging og blytung pistolføring. Deadpool er som alltid ustyrt med to sylskarpe sverd, et par pistoler, en syk sans for humor og en forskrudd hjerne. Nolan North returnerer nok en gang som Deadpools stemme.

Transformers-utvikleren står bak

Deadpool er Marvels «Merc with a Mouth», en leiesoldat og snikmorder som utviklet evnen til å kunne helbrede seg hurtigere enn normalt under et forsøk på å kurere sin egen kreftsykdom. Behandlingen resulterte også i sinnsykdom, men Deadpool lar ikke en liten plagsom ting som sinnsykdom komme i veien for moroa.

High Moon Studios er spillutvikleren som for tiden utvikler Transformers: Fall of Cybertron. Hvordan overgangen blir fra høyoktan robotaction til eventyr med en sinnssyk tegneseriefigur vil vise seg, men traileren som ble sluppet i forbindelse med annonseringen ser ut til å love at Deadpools tradisjonelle sans for humor vil være på plass.

Foreløpig har det ikke blitt annonsert en slippdato, eller plattformer for det kommende spillet, men vi kommer selvsagt med oppdaterte nyheter så snart vi vet mer.

Les også: Anmeldelse: The Amazing Spider-ManLes også: Anmeldelse: Transformers: Dark of the Moon

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden