Summer of Arcade 2012 er avslørt

Her er de fem nedlastbare Xbox Live Arcade-spillene du kan nyte i sommerferien.

Artikkelen ble oppdatert med lanseringsdatoer 21. juni.

Sliter du med å finne ut hva du skal spille i sommer? Trenger du noen morsomme, nedlastbare spill å senke tenna i når regnet plutselig høljer ned midt i sommerferien? Da er årets Summer of Arcade-oppstilling noe for deg. Fem digitalt distribuerte spill gis ut på Xbox Live Arcade i løpet av juni og juli, som en del av en sommerkampanje. Moderne klassikere som Bastion, Limbo, Shadow Complex og Braid har alle vært med i tidligere kampanjer. Nå har årets oppstilling av spill blitt avslørt, og vi gir deg utfyllende informasjon om alle:

Tony Hawk Pro Skater HD.

Tony Hawk's Pro Skater HD

Lanseringsdato: 18. juli (kommer til PlayStation 3 senere)

Trenden med å relansere gamle spill med høyoppløselig grafikk vedvarer i 2012. Med Pro Skater HD får vi de beste banene fra Tony Hawk's Pro Skater 1 og 2 i ny drakt. I tillegg får vi et gjenhør med de opprinnelige lydsporene fra de gamle spillene, så denne nyutgivelsen lover godt for Tony Hawk-fans.

Wreckateer

Lanseringsdato: 25. juli

I Wreckateer inntar du rollen som en rivningsekspert fra middelalderen, med det oppdrag å knuse enorme slott bebodd av gnomer og orker. Dette gjør du med en gigantisk sprettert som skyter ut digre jernkuler med forskjellige egenskaper. Med Kinect kan du avfyre spretterten, kontrollere prosjektilets kurs i lufta, og til og med påvirke hvordan kula vil oppføre seg når den lander. Microsoft tror Wreckateer vil være morsomt å ta frem litt ut på kvelden, spesielt om de yngre i familien har besøk og trenger underholdning.

Deadlight.

Deadlight

Lanseringsdato: 1. august

Et gåtebasert plattformspill kan være både moro og frustrerende nok i seg selv, men når du legger til zombier kan dette by på mye ny hodebry. I Deadlight har den kanadiske vestkysten blitt oversvømt av de levende døde, og du må gjøre det du kan for å overleve. Spillet er ut til å være en herlig blanding av Dawn of the Dead, Prince of Persia og Limbo, så dette kan være verdt en titt i late sommernetter.

Hybrid

Lanseringsdato: 8. august

Med Hybrid har spillutvikler 5th Cell, de som gav oss Scribblenauts, laget en spennende vri på en tredjepersonsskyter. Du velger én av to grupperinger før du kastes ut i en vedvarende verdenskrig over nettet. Her skal du skyte deg gjennom utallige fiender for å vinne territorier og overta kontinenter. I stedet for en tradisjonell spillopplevelse der du løper fra ulike skytestillinger har 5th Cell gitt figuren din en jetpack. Med denne kan du dynamisk hoppe mellom skytestillinger og uanstrengt bytte retning i lufta mens du beveger deg.

Dust: An Elysian Tail.

Dust: An Elysian Tail

Lanseringsdato: 15. august

En todimensjonal hugg-og-slå-plattformer med et fantastisk grafisk uttrykk som har vært under utvikling de siste tre årene. Mannen bak, Dean Dodrill, har kodet og animert hele sulamitten fullstendig alene, så dette kan absolutt kalles et kjærlighetsprosjekt. Videoer fra spillet lover et dypt kampsystem og en vakker, håndmalt grafisk stil som vil passe ypperlig på en sommerdag.

Les også: Skummelt plattformspill til 360
Les også: Tony Hawk: – Dette spelet er ein reaksjon frå fansen

Microsoft har også vært greie nok til å slippe en trailer som viser spillene i ytterligere detalj:

Siste fra forsiden