Super Mario 3D Land kan få ekstrabaner

Nintendo vurderer å tilby nedlastbart innhold i bytte mot penger.

Super Mario 3D Land er det nyeste plattformeventyret med den velkjente rørleggeren. Spillet, som ble sluppet til 3DS på tampen av fjoråret, har til nå solgt over fem millioner eksemplarer.

Betal for mer

Til tross for gode salgstall, ser Nintendo ut til å pønske på hvordan de kan få enda flere penger ut av Mario-spillet. I en tale til investorer kunne Nintendo-sjef, Satoru Iwata fortelle at selskapet nå vurderer å lansere en nedlastbar tilleggspakke til spillet, skriver Eurogamer.

Intensjonen, i tillegg til å tjene noen ekstra slanter, skal ifølge Iwata være å holde praten gående om spillet, slik at flere også kjøper spillet i utgangspunktet og at levetiden til produktet dermed forlenges.

Ekstrainnhold til Nintendo-spill er forsåvidt ikke noe nytt. Både Professor Layton-serien, Animal Crossing og Mario Kart Wii har tidligere fått mer innhold etter lansering. Men tidligere har disse tilleggspakkene alltid vært gratis.

Nintendos høyttenkning rundt nedlastbare betalpakker kan ha en sammenheng med annonseringen av Nintendo Network, en felles nettjeneste for 3DS og Wii U. Gjennom denne tjenesten ønsker Nintendo å tilby spillerne nettopp tilleggspakker, samt potensielt nedlastbare fullversjoner av spill.

Les også: Anmeldelsen av Super Mario 3D Land

Siste fra forsiden