Teaser-video for Battlefield V hinter om at spillet er satt til andre verdenskrig

EA har vist en kort snutt fra det kommende skytespillet.

Med en svært kort videosnutt delte EA denne uken de første bildene fra det neste Battlefield-spillet. Teaseren – som du kan se over – er over på et blunk, men det virker likevel å være nok til å bekrefte at spillet er satt til andre verdenskrig.

Symbolene øverst ligner på det britiske unionsflagget (til venstre) og det tyske bjelkekorset (til høyre).
EA

Klippet viser en soldat som ber om stillhet, i det han tilsynelatende tar livet av spilleren. Mannen har et par briller på hodet, som Reddit-bruker CapControl påpeker at er nærmest identiske med de som ble brukt av tyske piloter under andre verdenskrig.

Basert på brukergrensesnittet er klippet tatt fra flerspillermodusen Conquest, og øverst på siden ser vi to symboler som representerer kampens to stridende fraksjoner. Det ene ligner på det britiske unionsflagget, mens det andre ser ut som et «Balkenkreuz» – symbolet for det tyske forsvaret fra 1935 til 1946.

Basert på dette, samt ryktene vi har hørt tidligere, virker det meget sannsynlig at Battlefield V skal ta for seg andre verdenskrig. Vi kan selvfølgelig ikke garantere noe, og frem til EA kommer med sin offisielle avduking av spillet er ingen ting bekreftet.

Vi trenger riktignok ikke vente lenge, og allerede 23. mai får vi se mer av spillet. Klokken 22:00 drar EA og utvikler DICE i gang en direktesent presentasjon for å vise hva Battlefield V dreier seg om. Du kan følge sendingen på spillets nettsider.

EA delte nylig de første detaljene om Battlefield V.
Spillet skal blant annet ha et stort fokus på enspillerdelen »

Siste fra forsiden