Tekken 7 – Season 3

Tekken 7 får en ny sesong og sin første originale figur siden spillets lansering

Men dessverre ingen Solid Snake.

I tillegg til å huse noen av verdens beste spillere og kamper dem imellom, er EVO også kjent for å være åstedet for en rekke slåssespillrelaterte avsløringer. Årets turnering var intet unntak, og Tekken 7 stod antagelig for noen av de mest interessante øyeblikkene.

Spillsjef Katsuhiro Harada dukket som vanlig opp på scenen etter den heseblesende finalekampen, og han hadde som vanlig en håndfull ess i ermet.

Noe helt nytt

Det første som ble vist fram var en trailer for spillets neste sesong, den tredje i rekken (som du kan se over). Her ble det lovet at hver eneste figur skal få nye angrep og bevegelser, samtidig som det også legges vekt på et nytt brukergrensesnitt og en utvidet treningsmodus.

Zafina vender tilbake fra Tekken 6.
Skjermbilde fra YouTube

Mot slutten av traileren ble det også viet tid til et knippe nye figurer som kommer til å dukke opp i løpet av sesongen. Den første av disse var ingen ringere enn den mystiske Zafina som vender tilbake fra Tekken 6.

Helt på tampen ble det også avslørt en helt original figur, Leroy Smith. Denne tilårskomne fyren fra New York vil da være den første originale figuren i Tekken 7 siden spillets lansering – alle nedlastbare figurer så langt har enten vært kjenninger fra tidligere spill eller gjestefigurer fra andre medier.

Ingen Solid Snake ... denne gangen

Dessverre stoppet Tekken-avsløringene der, til manges skuffelse. Tidligere på kvelden hadde nemlig EVO selv spilt av et lite klipp med ingen ringere enn Metal Gear-seriens Solid Snake i hovedrollen. I klippet, som kun ble vist for de som var til stede i Las Vegas, fikk man se en typisk Codec-samtale mellom Harada og Snake, hvor sistnevnte kommenterte at den foregående turneringskampen hadde vært skikkelig god.

Dette fikk mange til å tenke at dette kunne hinte til en mulig gjesteopptreden fra Snake i den kommende Tekken 7-sesongen, men slik ble det altså ikke.

Senere gikk EVO ut på Twitter for å oppklare situasjonen:

– Snake-videoen vi viste under Tekken-finalene var vår form for en liten spøk. Det var ikke meningen at det skulle bli tolket som et hint til en figuravsløring, og det ble gjort på egenhånd, uten å konsultere Bandai Namco. Beklager forvirrelsen!

Det virket imidlertid som om mange likte tanken på å se Solid Snake i Tekken 7, så kanskje det er mulig vi får se ham i slåssespillet en gang i fremtiden. Når henholdsvis Noctis og The Walking Deads Negan har dukket opp som gjestefigurer i tidligere sesonger, er ingenting umulig.

Les også
Verdens beste spillere i slåssespill møtes i storturnering

Sesong 3 sparkes i gang i september, med Zafina som den første nedlastbare figuren. Hver figur kan som vanlig kjøpes separat eller som en del av den aktuelle sesongens season pass.

Fikk du med deg: Disse lager slåssespill for League of Legends-studioet »

Siste fra forsiden