Fysikkbasert moro til PSN

TerRover kunngjort

I TerRover kjører du terrengkjøretøy i 2D.

TerRover er et fysikkbasert plattform/hjernetrimspill for PlayStation 3, hvor du får rollen som et terrengkjøretøy som må utforske hulesystemer på fremmede planeter. Handlingen sees fra siden, og spillet skilter med fargerik 2D-grafikk.

Nivåene er selvsagt fulle av utfordringer, og et sentralt element i spillet er å holde balansen. Kjøretøyet ditt har et bevegelig "hode", som kan flyttes fra den ene siden til den andre. Dette påvirker vektfordelingen, og blir et viktig virkemiddel underveis.

Målet for hvert nivå er å komme gjennom labyrinten samtidig som du plukker med seg verdifulle objekter. Men ikke alle stedene er like tilgjengelige, og underveis kan du låse opp nye typer kjøretøyer som du kan ta med tilbake til nivåer du allerede har kommet gjennom, for å bruke de nye egenskapene til å utforske nye deler av hulesystemet.

TerRover lanseres på PlayStation Network senere i år. Det er under utvikling hos Creat Studios, som blant annet har gitt PS3-eiere spill som Cuboid og Magic Orbz. Du kan lese mer om spillet hos IGN.

Siste fra forsiden