The Amazing Spiderman blir spill

Og vi får endelig boltre oss i en åpen Manhattan igjen.

Superheltspillene har et frynsete rykte, selv om to sværtgode Batman-spill i senere tid har rettet opp omdømmet deres en anelse. Det finnes en og annen suksess innimellom der, men faktum er at sjangeren er preget av manglende inspirasjon og hastverk, i likhet med mange andre lisensspill.

Shattered Dimensions nådde ikke helt opp.

Activision har forsøkt seg på spillmatiseringer av tegneseriehelten Spider-Man i noen år nå, med varierende hell. Neste sommer prøver de på nytt, med en spillversjon av The Amazing Spider-Man, en av 2012s storfilmer. Det skriver Eurogamer.

Foregår etter filmen

Denne gangen skal de igjen forsøke seg på en åpen, fri verden, noe Spider-Man 2 gjorde med stort hell. The Amazing Spider-Man utvikles av Beenox, som også har stått for de to siste spillene om edderkoppen: Spider-Man: Edge of Time og Spider-Man: Shattered Dimensions.

Spillet skal fungere som en slags oppfølger til filmen, og forteller hva som skjer etter at rulleteksten har begynt å snurre. Manhattan er fortsatt stedet hvor moroa skjer, men edderkoppen skal ha fått en hel drøss av nye triks, både til slåssing og navigasjon.

En trailer av spillet vises under lørdagens Spike Video Game Awards-seremoni, hvor både BioWare og Epic Games skal vise frem to splitter nye spill.

Siste fra forsiden