The Divisions enspilleropplevelse har fått en stor overhaling

Skytespillets nyeste oppdatering introduserer en haug med endringer.

Lanseringen av The Division tidligere i år var en stor suksess for Ubisoft, som raskt annonserte at spillet overgikk selskapets tidligere salgsrekorder.

Siden den gang har en mangel på innhold og en rekke tekniske problemer resultert i at spillerbasen har falt kraftig, men utvikleren nekter å gi opp håpet om å vinne tilbake de tapte spillerne.

Bedre enspilleropplevelse

Nå skal det bli lettere å skaffe seg bedre utstyr i The Division.
Gøran Solbakken/Gamer.no

I en fersk oppdatering for The Division introduserer Ubisoft en haug med endringer som blant annet skal gjøre det mer interessant å spille på egenhånd. Tidligere var man nødt til å slå seg sammen med andre spillere for å sikre seg de beste våpnene og det beste utstyret i spillet, men med den nye «World Level Tier»-funksjonen er man ikke lenger avhengig av samarbeid.

Spillere som når nivå 30 kan velge mellom fire forskjellige vanskelighetsgrader, som gjenspeiles i fiendene man møter både ute i spillets åpne verden og i oppdragene man utfører. Hvilken vanskelighetsgrad man velger avgjør kvaliteten på gjenstandene man finner, og selv spillets vanlige fiender kan nå gi fra seg utstyr av høyeste kvalitet når du tar livet av dem.

Nettopp det å beseire fiender blir tilsynelatende også litt greiere, da Ubisoft har redusert helsen til samtlige motstandere. På den annen side lover utvikleren at spillet kunstige intelligens har blitt forbedret, så spillere vil fortsatt finne en viss grad av utfordring i The Division.

Oppdateringen byr på hundrevis av andre små og store endringer, som du kan lese mer om på Ubisofts nettsider.

En The Division-film er kanskje på vei.
Jake Gyllenhaal skal visstnok både produsere og spille hovedrollen »

Siste fra forsiden