– The Old Republic er gigantisk

Tidenes dyreste spill byr på mer enn 1200 timer spilletid.

I et intervju med GamesIndustry (abonnementstjeneste) snakker spillsjef hos EA, Frank Gibeau, ut om hvor mye spilltid vi faktisk har i vente i det kommende Star Wars: The Old Republic.

– Du ser på et spill som har 200 spilltimer for hver av de seks klassene, og det er ikke inkludert utstyrsproduksjon, raiding og flerspillerdelen. Det er enormt. Det er et gigantisk spill, forteller Gibeau.

Utinni!

Han fortsetter: – Og det koster penger å utvikle, men når du først har lansert et slikt spill holder det stand i lange tider. Skulle jeg ønske det var billigere? Absolutt, men det gjør alle andre også. Samtidig har det ikke noe for seg å kommentere hvor mye det koster, det som teller er om spillerne liker spillet eller ikke.

Bioware-gründer Ray Muzyka har selv sagt at The Old Republic er ”mer enn i stand til å konkurrere med World of Warcraft”. Han har store forventninger til tiltrekningskraften til Star Wars-universet, som han kaller ”verdens største IP”.

Når The Old Republic kommer en gang i løpet av året, vil EAs nye nedlastningstjeneste, Origins, være eneste digitale tilbyder av tittelen.

Les også: Slik blir The Old Republic

Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden