The Rock

The Rock skal lage film av enda et spill

Lover offisiell kunngjøring i løpet av året.

The Rock var stjerna i Rampage fra 2018.
Warner Bros.

Dwayne «The Rock» Johnson har hintet om en ny filmatisering av et spill. Hvilket spill det er snakk om er foreløpig hemmelig, men basert på hovedpersonens uttalelser høres det ut som det er snakk om noe stort.

Det var i et intervju med Mens Journal at Johnson fikk spørsmål om sitt samarbeid med Microsoft og Xbox og planer for flere filmer basert på spill. Han bekreftet at en film er på vei og at det kommer en kunngjøring i løpet av året.

– Jeg kan ikke si hvilket spill vi holder på med, men det kommer en kunngjøring i år. Vi skal bringe et av de største og mest «badass» spillene til skjermen – et som jeg har spilt i årevis.

Johnson har lang erfaring fra filmer basert på spill. For eksempel var han nylig med i katastrofefilmen Rampage, inspirert av det gamle arkadespillet med samme navn.

Kanskje mer nevneverdig er det at han i 2005 spilte barsk marinesoldat i Doom. Ikke nevneverdig fordi det var en god film, men nevneverdig dersom filmen faktisk er et samarbeid med Microsoft og Xbox – som nå eier rettighetene til Doom.

Akkurat det blir imidlertid bare spekulering fra vår side, så vi får vel bare vente på den offisielle kunngjøringen.

Uncharted-filmen med Tom Holland er like rundt hjørnet.
Her er den nyeste traileren »

Siste fra forsiden