The Secret World med lanseringsdato

Det norske MMO-spillet er ikke langt unna.

Det er knyttet store forventninger til det norskutviklede spillet The Secret World, og nå er ventetiden snart slutt.

På et pressearrangement i Oslo onsdag formiddag avslørte produsent for spillet, Ragnar Tørnquist, at Funcom har en målsetting om å lansere spillet 24. april i år. En børsmelding senere på dagen presiserte at dette er en intern dato. Offisielt er det dermed fortsatt «april 2012» som gjelder. Erfaringsmessig slippes alle spill på tirsdager i USA, og 24. april er siste tirsdag i april.

Ambisiøst og annerledes

The Secret World er Funcoms mest ambisiøse massive onlinerollespill hittil, og har vakt mye oppmerksomhet grunnet den noe uvanlige settingen spillet er satt i.

I motsetning til en fiktiv fantasiverden, som de aller fleste andre MMO-spill finner sted i, er The Secret World plassert i vår egen, virkelige verden. Vi loves hemmelige organisasjoner, moderne myter og skumle konspirasjoner.

Derfor må spilleren også innledningsvis velge hvilken av spillets tre hemmelige ordener vedkommende vil tilhøre; Templars, Dragon eller Illuminati. Denne avgjørelsen er permanent og følger spilleren gjennom hele spillet.

Hvilken hemmelig orden som passer best for deg, finner du kanskje ut 24. april i år.

Les også: Slik blir The Secret World Les også: – Det har vært altfor mange World of Warcraft-kloner

Gamer.no er på plass hos Funcom i dag for å kikke på helt nytt innhold fra spillet. Vi kommer tilbake med fyldig rapport senere.

Siste fra forsiden