The Secret World utsettes to måneder

Funcom vil bruke mer tid på den siste finpussen.

Det er knapt to uker siden vi meldte om at Funcom jobbet med 24. april som en intern slippdato for det etterlengtede onlinerollespillet The Secret World.

The Secret World utsettes til sommeren.

Tirsdag kveld kom meldingen om at den norskproduserte storproduksjonen ikke kommer før 19. juni. Grunnen skal være at studioet ønsker å bruke litt mer tid på den siste finpussen, og gjøre noen små justeringer for at spillet skal kunne nå sitt fulle potensiale.

– Mer betatesting

I følge spillets produsent, Ragnar Tørnquist, vil studioet også åpne opp for at flere kan få en smakebit av spillet før juni:

– Den ekstra tiden vil også la oss gjennomføre mer betatesting, og snart vil vi annonsere flere betaperioder som åpner for at flere hundretusen skal få prøve spillet før lanseringen.

Myter blir virkelighet

I motsetning til de fleste andre onlinespill bruker The Secret World vår egen verden som bakteppe, men med en tvist: alle legender, myter og konspirasjonsteorier er virkelige. Spilleren skal kunne velge mellom tre hemmelige ordener ved begynnelsen av spillet, Templar, Illuminati og Dragon, alle med knytninger til virkelige myter.

Vi var nylig på besøk hos Funcom, og på fredag publiserer vi et langt intervju med sjefsdesigner Martin Bruusgård.

Les også: Sniktitt på The Secret World
Les også: – Du velger side for godt i The Secret World
Les også: – Det har vært alt for mange World of Warcraft-kloner

Siste fra forsiden