The Witcher 2 bekreftet til konsoll

Nå kan enda flere hygge seg med Geralt og vennene hans.

Den siste uken har det gått ganske sterke rykter om at PC-spillet The Witcher 2: Assassins of Kings er på vei til konsoll.

Nå har den polske utvikleren CD Project selv bekreftet at dette er tilfellet. Spillet kommer til Xbox 360 mot slutten av 2011.

Xbox 360 neste.

– Vi tror The Witcher 2 blir et av de mest komplekse og modne rollespillene på konsollmarkedet, sier en representant for CD Project ifølge GameSpot.

Spillere kan forvente den samme opplevelsen på 360 som på PC, både spillmekanisk og visuelt.

Vi har en avtale med CD Project på E3 neste uke, og vi skal antagelig få sjekket ut om akkurat det stemmer.

The Witcher 2 kom ut på PC for et par uker siden, og har til nå solgt 400 000 på verdensbasis. Dermed har man fortsatt en jobb å gjøre med å ta igjen originalen fra 2007. Det spillet solgte 1,5 millioner kopier.

Vår anmelder var uansett forelsket i oppfølgeren i sin anmeldelse:

– The Witcher 2: Assassin of Kings byr på en spillopplevelse som rollespillentusiaster ikke kan være foruten. Spillet har en interessant historie som kaster deg inn i politiske drakamper og mellommenneskelige intriger. Det har et galleri av interessante personligheter som du møter langs veien, og dialogene i spillet bidrar sterkt til å engasjere deg i de overordnede elementene av historien, skrev Marius Kjørmo.

Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden