The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition er like rundt hjørnet

Inneholder begge utvidelsene til storspillet.

The Witcher 3: Wild Hunt
CD Projekt Red

De fleste storspill nå om dagen får en såkalt «Game of the Year»-utgave, som samler spillet og alt av tilleggsinnhold som har kommet ut i tiden etterpå. Fjorårets rollespillgigant, The Witcher 3: Wild Hunt, slenger seg på moten, og slipper en slik samlepakke 30. august. Den kommer til både Windows, Xbox One og PlayStation 4.

The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine.
CD Projekt RED

The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition inneholder hovedspillet, alle de 16 gratisoppdateringene som CD Projekt RED slapp i kjølvannet av lanseringen og de to store utvidelsespakkene, Hearts of Stone og Blood and Wine.

Begge utvidelsene snuste for øvrig på toppkarakterer her på Gamer.no.

Ingen nye Witcher-spill i horisonten

Etter at utvidelsespakken Blood and Wine ble ferdigstilt bedyret utvikler CD Projekt RED at de ikke jobber med et nytt The Witcher-spill, og at de heller ikke har planer om å fortsette sagaen.

The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine.
CD Projekt RED

– Som vi har sagt før: aldri si aldri, men akkurat nå er det bare Blood and Wine. Jeg kan forsikre deg om at vi ikke jobber med et annet The Witcher-spill. Dette er slutten. Blood and Wine er avslutningen, og det kommer ikke et nytt The Witcher-spill i nærmeste fremtid – om noen gang i det hele tatt, fortalte med-grunnlegger Marcin Iwinski.

For øyeblikket vet vi at det polske studioet jobber med Cyberpunk 2077. Spillet skal være noe litt annet enn The Witcher-spillene, med mer fokus på frihet, både for spilleren og utvikleren. Dette blir lettere, siden Cyberpunk 2077 ikke er knyttet like sterkt til en eksisterende fortelling.

Vi har skrevet et par guider til The Witcher 3: Wild Hunt allerede. Kanskje du er interessert i de mest spennende modifikasjonene, eller å få spillet til å se ut akkurat slik du vil?

Siste fra forsiden