Theme Park og Battlefield 3 til iOS

EA vil underholde deg på veien.

Stadig fler av oss rusler rundt med en smarttelefon eller nettbrett tilgjengelig til enhver tid. Dette har utgiverne selvsagt oppfattet, og det drypper stadig inn nyheter om mobilversjoner av kommende storspill.

Denne gangen har turen kommet til EAs Battlefield 3, utviklet av svenske DICE. Når Battlefield 3 blir å finne i butikkhyllene i slutten av oktober får det selskap av en iOS-versjon av spillet, kan Pocket Gamer melde.

Skjermbilde fra Battlefield 3 på PC.

Den helt store overraskelsen er det likevel ikke, med tanke på at Battlefield: Bad Company 2 tidligere også har vært å finne i iOS-versjon.

Men Battlefield 3 er ikke det eneste EA frister med i forkant av Gamescom-messa i Köln. Tidligere i sommer kikket vi på hva Peter Molyneux har jobbet med, og det er en av hans største suksesser, Theme Park, som nå tar turen til en Apple-håndholdt nær deg.

Spillet fra 1994, som er regnet som en av de beste forretningssimulatorene, satte virkelig lederegenskapene dine på prøve. Ikke bare måtte du tilby gjestene dine spennende attraksjoner, men de lunefulle ansatte måtte også holdes fornøyde.

Når vi får bygge fornøyelsesparker på iOS er ennå ikke kjent, men i følge Pocket Gamer er det sannsynlig at disse spillene vises frem på Gamescom i Tyskland neste uke.

Merk: Bildet i toppen av artikkelen er hentet fra PC-utgaven av Theme Park.

Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden