THQ gir bort kritikerroste Metro 2033 gratis

Den kriserammede utgiveren vil snu trenden.

THQ er i hardt vær om dagen, men det kriserammede spillselskapet vil ikke gi seg uten kamp. THQs utgave av The Humble Indie Bundle har tjent selskapet nærmere fem millioner dollar på de siste to ukene, og for å toppe det hele gir de nå bort det kritikerroste skytespillet Metro 2033 til PC-spillere verden over, helt gratis.

Alt man trenger å gjøre er å logge seg inn på spillets offisielle Facebook-side, legge igjen en såkalt «like» og deretter motta en Steam-kode som gir full tilgang til spillet. PR-stuntet varer helt til 16. desember, og dette vil utvilsomt bidra positivt til oppmerksomheten rundt Metro 2033s kommende oppfølger, Metro: Last Light.

Metro 2033 er et førstepersons skytespill satt i en dystopisk, post-apolkalyptisk verden hvor muterte monstre herjer fritt og menneskene har tatt tilflukt under jorden. Vår anmelder hadde blant annet dette å si i sin anmeldelse:

«Atmosfæren i spillet er så troverdig at man forventer at stanken fra den møkkete undergrunnen skal sive ut i stua. God variasjon i oppdragene gjør at spenningsnivået holdes oppe. Da får det bare være at skytesekvensene ikke fungerer optimalt – spillet leverer en stemningsfull og variert opplevelse det er verdt å få med seg.»

Les også: Sniktitt på Metro: Last Light Les også: THQ utsetter alle sine stortitler

Siste fra forsiden