THQ lover å levere 2014-spillene

Tross nedskjæringer hevder utvikleren at de har ressurser nok.

Det har vært en turbulent uke for THQ. Først melder de at de legger ned barnespill-satsningen, så kommer beskjeden om at selskapet risikerer å bli kastet ut av børsen, før de går ut med beskjeden om at hele 240 medarbeidere nå må søke etter ny jobb.

Fortsetter som planlagt

Likevel ser ikke utvikleren helt svart på fremtiden. Faktisk fastholder THQ at de har nok folk til å gjennomføre den planlagte stor-offensiven i 2014, skriver Eurogamer.

Saints Row: The Third

Da skal selskapet etter planen lansere Dark Millenium Online, et MMO-spill basert på Warhammer-universet, i tillegg til seks andre, uannonsert titler. To ennå uannonserte kjernetitler skal også være i emning for 2013.

Tidligere denne måneden ble det spekulert i at disse titlene ville bli kansellert, noe THQ kategorisk avviste og nå gjentar de altså at 2014-planene fremdeles er gjeldende.

I en tale til investorer uttalte THQ-sjef Brian Farrell at de nå er på utkikk etter en «partner» som kan hjelpe dem å få ferdig Dark Millenium Online i tide.

Dårlig uDraw-salg

Selskapet kan også melde at de har tjent rundt 100 millioner dollar mindre enn forventet på PlayStation 3- og Xbox 360-utgavene av tegnespillet uDraw. Hele 1,4 millioner utgaver av spillet skal selskapet etter sigende ha liggende på bakrommet, fordi de ikke har fått solgt dem.

En drøy halvpart av selskapets underskudd på 55,9 millioner dollar i forrige kvartal skal ha sitt opphav i det labre uDraw-salget, melder Eurogamer.

Les også: Anmeldelsen av Saints Row: The Third

Siste fra forsiden