Tilbake til mytiske Britannia

Snart kommer King Arthur: Fallen Champions.

Et av de mest spennende prosjektene i stallen til utgiver Paradox Interactive er oppfølgeren til det kritikerroste strategi/rollespillet King Arthur. King Arthur II skal lanseres mot slutten av året, men de som allerede har falt for serien slipper å vente fullt så lenge på den neste porsjonen med mytologisk moro.

Paradox har nemlig kunngjort King Arthur: Fallen Champions, en frittstående utvidelse for originalspillet, som skal fungere som en bro mellom King Arthur og den kommende oppfølgeren. Fallen Champions skal etter planen lanseres til redusert pris både i butikk og på nettet, og lanseringen vil finne sted snart.

I King Arthur: Fallen Champions følger vi tre modige sjeler som må reise gjennom de ukjente landene bak den mørke Bedegraine-skogen.

Hva lurer i disse skogene?

Sir Lionel er en modig ridder fra Britannia som – i ekte ridderånd – leter etter en kvinne i nød. Lady Corrigan er en trollkvinne fra Sidhe, som leter etter en vei tilbake til sitt mytiske hjemland, Tir na nog. Til slutt har vi Drest, en av de utvalgte profetene fra nord, som drives av mystiske stemmer og visjoner.

Nå trekkes de tre heltene sammen av skjebnen, og må delta i et «glemt slag som startet for lenge siden». Paradox skryter av at hver av heltene får sin egen historie, med eventyrlige oppdrag og varierte slag.

Det kan med andre ord se ut som Fallen Champions tilbyr en litt mer forhåndsbestemt spillopplevelse enn det originale King Arthur. Der fikk vi en Total War-aktig blanding av turbasert storstrategi og sanntidskamp, ispedd spennende rollespillelementer.

Siste fra forsiden