Painkiller får oppfølger

Tilbake til Skjærsilden

Bli leiemorder og kverk demoner i åndenes verden.

Polske People Can Flys førstepersonskytespillet Painkiller ble lansert til mye positiv kritikk for fem år siden, og fikk også et par tilleggspakker. En oppfølger har nå blitt annonsert, men det er ikke People Can Fly som står bak denne. Painkiller: Resurrection utvikles av ukjente Homegrown Games og utgis av Jowood.

IGN har fått den første titten på spillet, og melder om en reinspikka actionopplevelse på lik linje med originalen. Denne gangen spiller du leiemorderen Wild Bill Sherman som dør etter et oppdrag går skeis. Han ender opp i Skjærsilden, og som i det første spillet er dette en forvridd utgave av vår egen verden.

Wild Bill får raskt kloa i Painkiller-våpenet, en hendig sak som kan brukes til å kverke de mange uhyrene som befolker Skjærsilden. Med Painkiller og andre våpen må han kjempe for å overleve og finne sin plass i krigen mellom godt og ondt.

Painkiller: Resurrection skal kjøre på den samme grafikkmotoren som det første spillet, men det er lagt til nye grafiske effekter som skal skjule de mindre pene aspektene av den aldrende motoren. Det loves også bedre støtte for flerspiller enn originalen. Det blir blant annet mulig å spille hele enspillerkampanjen med to spillere.

Det er foreløpig ikke satt noen slippdato, men Painkiller: Resurrection skal være ferdig i løpet av fjerde kvartal i år. Det er for øyeblikket eksklusivt for PC, men det er mulig det også slippes til Xbox 360 på et senere tidspunkt.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden