Tredje kapittel av nye Drømmefall er lansert

Historien om Zoë og Kian fortsetter.

Den tredje episoden av Drømmefall Kapitler er ute nå, melder utvikler Red Thread Games i en oppdatering på spillets Kickstarter-side. Episoden – som har fått navnet Realms – kan lastes ned fra Steam, GOG.com eller Humble Bundle og er gratis for de som allerede eier spillet.

Book 3: Realms plukker opp tråden der den forrige episoden slapp og fortsetter de parallelle historiene til Zoë Castillo og Kian Alvane. I tillegg til mer historie og nye oppgaver å løse vil Realms også by på et etterlengtet gjensyn med den rappkjefta fuglen Crow, som har blitt en populær figur blant fansen.

Zoë ser ganske annerledes ut denne gangen. (Video: Red Thread Games)

Realms er den tredje av totalt fem planlagte episoder og marker spillets midtpunkt. Utvikleren har ingen fast plan for når de resterende episodene vil lanseres og har hittil valgt å annonsere kommende episoder kun kort tid før utgivelse.

Etterlengtet oppfølger

Drømmefall Kapitler er den etterlengtede avslutningen på serien som begynte med Den Lengste Reisen i 1999. Da Red Thread Games først sparket i gang en folkefinansieringskampanje for spillet i 2013 var planen å lage ett stort spill, men i fjor sommer besluttet utvikleren å dele det opp i flere episoder.

Ifølge Red Thread Games-sjef Ragnar Tørnquist var en episodebasert løsning det beste for fansen da det ville la utvikleren lage et bedre spill med en større historie og flere interessante figurer.

Vår skribent Jens Erik Vaaler spilte den første episoden i fjor høst og fikk store forventninger til resten av spillet på tross av en ujevn start:

– Jeg vet at dette bygger opp til noe større, men uten mulighet til å se hva det bygges opp til blir det vanskelig å finne entusiasmen for å betateste en dum robot og henge med Zoës kjæreste. Likevel kjenner jeg at jeg er stappfull av forventning for hva som kan skje senere i historien, skrev han.

Kian Alvanes historie fortsetter i Bok 3: Realms. (Video: Red Thread Games)

Siste fra forsiden