Tredobler antallet Kinect-spill

Tredobler antallet Kinect-spill

Microsoft legger ikke skjul på at de ønsker å satse fremover.

Lanseringen av bevegelseskontrolleren Kinect for Xbox 360 var et kløktig trekk av Microsoft. Dette grepet gav dem helt ny troverdighet blant de som ikke nødvendigvis har spilt TV-spill i utvidet grad tidligere, og ble umiddelbart en storsuksess. Dette til tross for at den har lidd av et visst etterslep siden utgivelse. Dette problemet skal være i ferd med å løses.

Det er altså ikke rart at de ønsker å satse videre på den spennende teknologien, og ifølge Joystiq går de svært hardt ut. Spillnettstedet melder at antallet Kinect-spill skal tredobles innen utgangen av året.

Det bedyres at verken Gears of War eller andre kjerneserier får mindre fokus.
Det bedyres at verken Gears of War eller andre kjerneserier får mindre fokus.

Bakgrunnen skal være en nylig pressemelding i sammenheng med en brukerundersøkelse av NPD, som viste at Xbox 360 hadde et svært godt 2010. Faktisk var det konsollens hittil beste år. Nå går de for nok et rekordår i 2011. Joystiq hevder for øvrig at Kinect har 26 tilgjengelige spill for øyeblikket, med 26 nye på vei. I så fall skal det være snakk om ytterligere 26 uannonserte spill i løpet av dette året.

– Media har spurt oss om man får se flere Kinect-spill snart, og vi har en drøss på vei som vi skal vise på E3. Vi vet at kjernespillerne gjorde Xbox-en til et hjem for kjernespill. Det kunne aldri ha falt oss inn å etterlate dem. For oss i Microsoft Game Studios handler det ikke om å nedprioritere noe som helst - vi går hardt ut på alle fronter. Vi går hardt ut med Kinect-spill og hardt ut med kjernespill, sier produktsjefen David Dennis til nettstedet.

Dermed trenger ikke dette nødvendigvis å bety at Microsoft skrenker inn fokuset på tunge kjernetitler. På spørsmål om hvorvidt de har uannonserte kjernetitler på vei i tillegg til Gears of War 3, Forza 4 og Codename Kingdoms, svarte Dennis kryptisk nok at de ser for seg å by på et stort E3.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Codename: Kingdoms

X360
Slippdato: Ikke fastsatt
Sjanger: Action
Utvikler: Crytek Budapest

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen