Trials Fusion får slippdato og trailer

Snart er det klart for flere vriene manøvre på motorsykkelen.

Konseptbilde fra Trials Fusion.
Ubisoft

Den finske utvikleren RedLynx har gjort stor suksess med det enkle, men likevel avhengighetsskapende spillkonseptet i Trials-serien. Både Trials HD og den seneste tittelen Trials Evolution fikk svært gode mottakelser av våre anmeldere.

På Ubisofts pressekonferanse under E3-messen i fjor ble det annonsert en oppfølger til Trials Evolution, døpt Trials Fusion, og nå har selskapet omsider gitt oss både en lanseringsdato og en rykende fersk trailer for spillet.

Fremtidsomgivelser

Trials Fusion vil bli lansert 16. april som nedlastbar tittel til Xbox 360, Xbox One, PlayStation 4 og Windows. Dagen etter skal en fysisk utgave av spillet, som inkluderer et sesongpass, bli tilgjengelig i butikker til PlayStation 4, Xbox One og Windows.

Denne gangen vil opplevelsen foregå i futuristiske omgivelser og med en grafikk som er kraftig oppdatert siden sist. Av nye funksjoner vil Trials Fusion blant annet by på et triksesystem som lar deg utføre heftig og luftig akrobatikk.

I likhet med i Trials Evolution kan spilleren også designe egne baner som du kan dele med andre over Internett. En flerspillerdel er selvsagt også på plass slik at du kan konkurrere med andre spillere lokalt eller på nettet.

Den offisielle traileren for spillet kan du sjekke ut under.

Ubisoft har også et South Park-spill på gang: Det blir sensurt i Europa »

Siste fra forsiden