– Trine 2 blir best på Wii U

Director's Cut blir en kraftig forbedret utgave.

Nintendos pressekonferanse tirsdag kveld ble en rekke spill fra tredjepartsutviklere vist frem, og ved siden av spill som Mass Effect 3 og Darksiders II fikk vi se en smakebit fra det kommende Trine 2: Director’s Cut.

Trine 2 fortsetter historien om tre heltene fra førstespillet: en ridder, en tyv og en trollmann. Spilleren må bytte mellom dem og utnytte deres ulike styrker for å løse lekne fysikkgåter i en fargerik og mystisk eventyrverden. Spillet kommer også med en samarbeidsmodus.

Nå forteller det finske utviklerstudioet Frozenbyte at Wii U-utgaven vil bli den beste av dem alle. Director's Cut inkluderer alt det originale innholdet, i tillegg til «over hundre forbedringer», spesielt med tanke på spillbarhet og implementering av funksjoner eksklusivt for den kommende konsollen.

En helt ny modus som går under navnet «Magic Mayhem» vil også følge med i Wii U-utgaven. Dette er en flerspillermodus spesielt designet for konsollen, som kaster spillerne inn i «utfordrende omgivelser hvor de kan slåss og le sammen.»

Samtidig kan Frozenbyte røpe at de også jobber med en utvidelse til det originale Trine 2. Utvidelsen vil følge de tre heltene fra originalspillet på et helt nytt eventyr – denne gangen må de hanskes med skumle gnomer på tvers av fem splitter nye nivåer. I tillegg til nye krefter for hver figur, lover utviklerne også «helt nye omgivelser, fra brennende ørkener, til snødekte fjell, og innsiden av en gigantisk sandhval». Utvidelsen vil være inkludert i Trine 2: Director’s Cut.

Trine 2: Director's Cut har forventet lansering før jul.

Les også: Anmeldelse: Trine 2
Les også: Dette avslørte Nintendo tirsdag kveld

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden