Troverdig rykteflom om Dead Rising 3

Det sies at spillet omhandler ulovlig innvandring og får en ny hovedperson.

Dead Rising-skaperen Keiji Inafune er ikke lenger en del av det japanske spillselskapet, etter at det oppstod kreative uenigheter tidligere i år. Han jobber for øyeblikket med et PlayStation 3-eksklusivt rollespill, samtidig som zombieserien hans tilsynelatende tøffer videre.

Slik skal Rick angivelig se ut.

Noen rykende ferske rykter sier at Dead Rising 3 er godt på vei alt, og får en helt ny hovedperson i bilmekanikeren Rick. Han bor i den fiksjonelle amerikanske vestkyst byen Los Perdidos, og er en adskillig mer reservert og konfliktsky type enn Frank West fra eneren, skriver Siliconera.

Motorsykkelveivals

Zombieutbruddene når Los Perdidos etter hvert, og en unntakstilstand isolerer byen og alle som bor i den. Rick er for sin del mest opptatt av å reparere et fly og stikke av før en diger bombe sprenger hele stedet.

Dead Rising 3 skal kuriøst nok ta opp temaet ulovlig innvandring ifølge Siliconeras kilde, blant annet gjennom en figur kalt Red. Han er lederen for en undergrunnsgruppe med ulovlige innvandrere som har blitt infisert av zombieviruset, og man møter blant annet kjæresten hans Annie, som fortsatt sympatiserer med «The Illegals».

Serien er selvsagt ikke seg selv uten å tøye virkeligheten mer enn en anelse, og man skal også få møte et gjengmedlem med en diger motorsykkel med en frontmontert veivals.

Tiden vil vise om ryktene holder vann, en nylig Facebook-beskjed fra Capcom selv vitner i hvert fall om planer for et tredje spill i kjerneserien.

Les også: – Zombier er upopulært i Japan
Les også: Vår anmeldelse av Dead Rising 2

Siste fra forsiden