Podkast

Rad Crew - Sesong 8, episode 5

– Twitch går gode tider i møte med Amazon som eier

I ukens Rad Crew står Twitch-oppkjøpet i sentrum.

Twitch ble kjøpt av Amazon.
Faksimile, Twitch.tv

Det skjer ikke rent sjelden at spill bruker tegneserier som inspirasjon, eller at de direkte benytter seg av en tegneserielisens. Denne uken åpner vi med tegneserieskaper og podkast-kollega Kim Holm sin topp fem-liste om noen av de mest obskure tegneseriene som har blitt gjort om til spill. Vi kan garantere at det er minst én av dem du aldri har hørt om. Ikke alle spillene er obskure, men seriene er definitivt det.

På nyhetsfronten denne gangen troner Amazons kjøp av Twitch over alt annet. Dette har sendt bølger gjennom streaming-miljøet, og blir dermed et gjennomgående tema i episoden. Vi har dessuten spurt lytterne på slutten om deres egne meninger om oppkjøpet. At Google llikevel ikke får et tilnærmet monopol på nettvideo virker å være en lettelse for flere – men det gjenstår å se hva Amazon vil gjøre.

I ukens spilldiskusjon står Silent Hills-demoen P.T. sentralt, mest fordi den skremte vannet av Jostein og Are. Og det norske spillet Size DOES Matter fra TeamDOS har blitt konsumert i store mengder av både Jostein og Aleks, som gladelig forteller hva de synes om musikkspillet. Aleks har også spilt – eller kanskje opplevd, mer enn spilt – første verdenskrig-spillet Valiant Hearts fra Ubisoft.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Ukens meny er som følger:

  • (07:00-30:21) Topp 5 obskure tegneserier som har blitt til spill
  • (30:30-1:02:00) Nyheter
  • (1:04:55-1:35:10) Silent Hills-demoen P.T., Size DOS Matter, Diablo 3 på PlayStation 4 og Valiant Hearts
  • 1:36:00-Slutt Lytterne svarer: hva syntes de om at Twitch nå har ny eier?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 21. august
Rad Crew, 14. august
Rad Crew, 7. august

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden