Twitch vil ikke ha toppløs streaming og sexy undertøy i fokus

– La det handle om spilling, OK?

Skjermbilde av Twitch.tv

Nylig oppdaterte strømmetjenesten Twitch sitt reglement med en ny vri. Målet er tilsynelatende å slå ned på streamere som ønsker å vise litt mer enn det Twitch anser som anstendig.

– Kle deg... passende. Nerder er sexye, og dere er alle fantastiske, vakre skapninger, men la det handle om spilling, OK? Å være naken, eller å ha på seg seksuelt utfordrende klær – slikt som sexy undertøy, badedrakter, pasties, og truser – er ikke tillat. Det gjelder også nakne overkropper, noe som gjelder både mannlige og kvinnelige videosendinger. Du kan ha en fantastisk sixpack, men det passer bedre å vise det på stranda under en 2-mot-2-volleyballkamp mens du blaster «Playing with the Boys». Vi selger t-skjorter, og de er alltid passende #Kappa, står det i reglementet nå.

«Kappa» er en internvits som går igjen hos Twitch som signaliserer ironi, sarkasme, eller at avsender tøyser.

Spill i fokus

Noen er flinkere enn andre til å utbytte streamingmulighetene.

Nettsiden Twitch.tv lar brukerne strømme video og lyd av at de spiller spill, og har selv uttalt at dette er hovedfokuset deres. Ofte bruker spillere også webkamera for å vise seg selv mens de spiller.

De fleste holder seg godt innafor det Twitch anser som anstendig, men enkelte brukere har dradd strikken litt vel langt for hva som er hensiktsmessig. Noen få har valgt å fokusere mer på kroppen sin enn på selve spillingen.

Det er ikke bare utfordrende klær som har vært innom Twitch heller. For eksempel ble det storoppstyr under PlayStation 4-lanseringen i fjor. Konsollen gjør det lekende lett for alle å streame spilling, og med PlayStation-kameraet som tilbehør kan man vise seg selv og stua si. Twitch var dog ikke kjempefornøyde med oppførselen til enkelte, da det viste seg at noen brukte spillet Playroom til å vise seg selv ha sex, eller innta narkotiske stoffer.

Har du lyst til å begynne med (ikke-sexy) streaming også?
Les vår streaming-guide for å komme i gang »

Siste fra forsiden