Feature

Ubisofts E3-konferanse er over

Vi viste direktesendingen fra Los Angeles.

Oppdatering klokka 01:22: Pressekonferansen er over. Vi kommer tilbake med egne saker om det viktigste som ble annonsert. Opptak av pressekonferansen ligger i bunn av saken.

Vi er godt i gang med E3-uka allerede. Først tyvstartet Nintendo med nye detaljer om Wii U, så åpnet Microsoft med den første pressekonferansen i Los Angeles, før Electronic Arts overtok stafettpinnen litt senere mandag kveld.

Klokken 00:00 i natt er det Ubisoft som skal innta podiet. Listen over bekreftede spill fra franskmennene på E3 i år er ikke voldsomt langt, men det betyr også at det kan komme noen saftige overraskelser.

Et av spillene vi vet Ubisoft skal vise er Assassin’s Creed III. Her kan vi vente oss spennende detaljer om det tredje hovedspillet i serien, samtidig som de forhåpentligvis avduker Vita-versjonen.

Videre er det forventet at Ubisoft omgir seg med detaljer og filmsnutter fra Splinter Cell: Blacklist, Far Cry 3 og Rayman Legends. I tillegg får vi sikkert høre mer om hvordan Rocksmith fungerer – musikkspillet der du kan bruke ekte instrumenter. Vi skal heller ikke glemme skytespillet ShootMania Storm, fra skaperne av Trackmania.

Alt dette og potensielle avsløringer får dere altså klokken 00:00 i videovinduet rett under.

Assassin's Creed III
Windows
Assassin's Creed III
Xbox 360
Assassin's Creed III
PlayStation 3
Far Cry 3
Windows
Far Cry 3
PlayStation 3
Far Cry 3
Xbox 360
Rayman Legends
Nintendo Wii U
Rocksmith
Xbox 360
Rocksmith
PlayStation 3
Rocksmith
Windows
ShootMania Storm
Windows
Spill

Les også

Siste fra forsiden