– Unreal har fått lite oppmerksomhet

Epic lover å snart begynne med et nytt Unreal-spill.

Det er nå over to år siden spillselskapet Epic Games slapp et Unreal-spill. Det siste spillet i rekken, Unreal Tournament 3 fikk gode anmeldelser av de fleste spillmediene, og ble tatt godt imot fra publikum. Imidlertid har et nytt spill i serien latt vente på seg, noe Epic Games har vært fullstendig klar over.

– Det er lenge siden vi levert et Unreal spill, og det er et veldig godt elsket spill som vi holder ganske kjært her. Vi har ikke vært med på å gi spillet den oppmerksomheten det fortjener, fordi vi har hatt altfor stort fokus på Gears of War. Vi er fortsatt et relativt lite selskap, sier Epic Games-sjef Mike Capps til IndustryGamers da han ble spurt om de hadde planer om å lage et nytt spill i serien.

Lengter du etter et nytt Unreal-spill.

Mike Capps ønsker ikke å komme med konkrete datoer på når de kunne tenkt seg å gi ut et nytt Unreal-spill, men forstår at stadig flere ønsker et Unreal-comeback i nærmeste fremtid.

– Vi har fokusert på nye spill, som du har sett med Shadow Complex, BulletStorm og Infinity Blade. Men noen ganger tror jeg ,som en forretningsmann, at vi burde bruke mer tid på våre eksisterende franchiser, la han til.

Vi får håpe de gjør alvor av planene og gir ut et nytt Unreal-spill om ikke så alt for lenge.

Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden