Uskrevne eventyr på engelsk

The Book of Unwritten Tales kommer i høst.

Det tyskutviklede eventyrspillet Book of Unwritten Tales har vært planlagt utgitt på det engelskspråklige markedet i lang tid. I 2009 var det The Adventure Company som skulle lansere en engelsk versjon, og i 2010 fortalte JoWooD at de hadde tatt på seg oppgaven. Men den engelske versjonen kom aldri.

Det blir mye snakking i dette spillet.

Nå har utviklerne selv kjøpt tilbake alle rettighetene til spillet sitt, og vil selv ta ansvar for å endelig bringe spillet til et verdensomspennende publikum. Dette vil de gjøre i løpet av høsten, og spillet vil bli å finne både i butikk (i deler av verden) og i salg på ulike digitale distribusjonskanaler.

The Book of Unwritten Tales er et pek-og-klikk-eventyr i tradisjonell stil. Her stifter du bekjentskap med fire noe spesielle helter, som må utforske en fantasifull verden full av merkelige figurer og mørk humor.

De spillbare figurene er gnomen Wilbur, alveprinsessen Ivo, eventyreren Nate og et rart lite vesen som Nate traff på et tidligere eventyr, og som har fulgt etter ham siden. Spillerne kan når som helst velge hvem de vil kontrollere, og noen av gåtene har alternative løsninger basert på hvem du styrer.

Den engelskspråklige versjonen skal inkludere flere forbedringer i forhold til den gamle, tyske versjonen. Du finner mer informasjon på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden