Uskyldige Overwatch-spillere blir bannlyst på grunn av feil

Nå tar Blizzard grep for å fikse problemet.

Blizzard

Blizzard har tidligere straffet utøvere av det populære skytespillet Overwatch på grunn av utrivelig oppførsel, men nå ser det sannelig ut til at uskyldige spillere også straffes – på grunn av en teknisk feil.

Battle.net-forumet opplyser sjefsutvikler for Overwatch Jeff Kaplan at de har identifisert en alvorlig feil i spillet som kan føre til at spillere både mister sin ferdighetsprogresjon i spillet og bannlyses fra konkurransedelen i spillet.

Blizzard

Rammer uskyldige

Bannlysingen skjer selv om spillere ikke har mottatt noe form for straff i spillet tidligere. Kaplan understreker at feilen kun rammer spillere i «ekstremt sjeldne tilfeller», og hittil skal bare 200 kontoer ha blitt rammet.

Blizzard frykter likevel en økning i antall tilfeller og følger saken tett. I skrivende stund har selskapet ennå ikke en fiks på plass, men det jobbes aktivt med å finne en permanent løsning. Når dette skjer vil nye oppdateringer publiseres.

Overwatch er et hektisk, samarbeidsbasert skytespill som ble lansert i mai i fjor, og bare ett år etter lanseringen hadde spillet oppnådd hele 30 millioner registrerte spillere. Spillet har også blitt et svært populært konkurransespill på e-sportarenaen. Vår anmelder var svært fornøyd med spillet og klasket til med 9 av 10 mulige poeng.

Blizzard jobber visstnok med et nytt massivt nettrollespill til mobil: Det kan ha noe å gjøre med WarCraft »

Siste fra forsiden